ŞANLIURFA / HİLVAN - Gölcük İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Nis

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Gölcük İlkokulu ile koordineli olarak düzenlediğimiz törende coşkuyla kutladık. Tören sonrasında öğrencilerimizle birlikte oyunlar oynadık. Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Emeği geçen Hatice Gözde ÖZTÜRK hocamıza ve Gölcük İlkokulu öğretmenlerimizden Büşra GEZGİNOĞLU'na teşekkür ederiz.

Ara

Sayın Valimiz Salih Ayhan'ın düzenlediği "Fırat'ın Çocukları" projesi kapsamında öğrencilerimizle çok keyifli bir vakit geçirdik. Müze gezisi çocuklarımızın çok ilgisini çekti ve Urfaspor maçında çok eğlenceli vakitler geçirdiler. Bu güzel projedeki emeklerinden dolayı Sayın Valimiz Salih Ayhan'a, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sayın İlçe Kaymakamımız Coşkun DOĞAN, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan ATEŞ ve diğer ilçe amirlerimizin de katılımıyla velilerimize "Aile Eğitimi" adı altında bir araya gelindi ve velilerin sorunları dinlendi. Sonrasında Sayın Kaymakamımız Coşkun DOĞAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan ATEŞ öğretmenlerle kısa bir toplantı yaptılar. Sayın Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve diğer idari amirlerimize bu toplantıdan dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda deprem farkındalığı yaratmak ve deprem anında neler yapılması gerektiğini anlamak, 12 Kasım'da Türkiye geneli yapılacak olan deprem tatbikatına hazırlık amacıyla deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 84. Yıldönümünde saygıyla anıyoruz.Programın hazırlanmasında emeği geçen Adile KUZU ve Gamze ASLAN hocalarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Hilvan İlçe Sağlık Müdürlüğünden okulumuza gelen sağlık ekipleri öğrencilerimize "Kendimi Nasıl Korurum" ve "Akran Zorbalığı" konuları ile ilgili seminer verdiler.

Ekm

8.sınıf öğrencilerimize, rehberlik hocamızın ve branş hocalarımızın katılımıyla LGS hakkında bilgilendirme yapıldı. Süreci en verimli nasıl geçirebilecekleri, nasıl çalışma yolları izlemeleri gerektiği öğretmenlerimiz tarafından öğrencilere aktarıldı. Denemelerde nasıl başarıya ulaşabilecekleri konuşuldu. Öğrencilerimizin süreçle ilgili merak ettikleri sorular yanıtlandı.Öğrencilerimize genel bir motivasyon konuşması yapıldı.