ŞANLIURFA / HİLVAN - Gölcük İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin 99.yılını kutladık. Programda görev alan öğrencilerimize, Zeynep hocamıza ve Ümit hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda jandarma tarafından velilere ve öğretmenlere 'En İyi Narkotik Polisi Anne' semineri verilmiştir. Semineri veren jandarma teşkilatına teşekkür ediyoruz.

Ekm

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Kapsamında Milli Eğitim Bakanlığımızın desteğiyle anaokulumuzu yeniledik ,Tasarım ve Beceri atölyemizi açtık.Sayın Urfa Valimiz Salih Ayhan canlı bağlantı ile bu açılışa katılmışlardır. Açılışa Sayın İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail Hatipoğlu teşrif etmiştir.Açılışımıza teşrif eden Sayın İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail Hatipoğlu'na ve emeği geçen ana sınıfı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlamış olup daha sonra şiir, ilahi ve orotoryo gösterileriyle devam etmiştir. Okul müdürümüz Cuma Beyazkuş'un günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla program sona ermiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen Din Kültürü öğretmenlerimiz Tuğba Saldıran ve Ali Şükür'e teşekkür ediyoruz.

Ekm

4-10 Ekim Dünya Uzay Haftası olması nedeniyle okulumuzda öğrencilerimizle beraber uzay panosu hazırlanmış ve kutlanmıştır. Fen Bilgisi öğretmenlerimiz Feyza Uslu Topaloğlu ve İlkay Şahin'e teşekkür ediyoruz.

Ekm

Sayın valimiz Salih Ayhan'ın, Gölcük İ.H.O. öğretmenlerimiz için göndermiş olduğu özel belgeler takdim edildi. Yeni eğitim-öğretim yılı adına yolladığı bu anlamlı belgeler için valimiz Sn. Salih Ayhan'a teşekkür ederiz.

Ekm

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan öncülüğünde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde okuma alışkanlığının artırılması amaçlanan okuma seferberliğine biz de 2.ders saatimizde başlatarak katıldık.

#urfaokuyor
#şimdikitapzamanı

Ekm

Okulumuzda ayın öğrencisi etkinliğini başlatıyoruz. Öğretmenler olumlu davranış gösteren öğrencilere sarı olumsuz davranış gösteren öğrencilere kırmızı kart vererek kutuya atıyorlar. Ay sonlarında yapılan değerlendirmelere göre en çok sarı kart toplayan öğrencilere sürpriz hediyeler verilecektir. Olumlu davranış gösterilen öğrencilerin bu davranışları pekiştirilirken olumsuz davranış gösteren öğrencilerin davranışlarının sönmeleri amaçlanmaktadır. Dönem sonunda ise en çok sarı kartı toplayan öğrenciye bisiklet hediye edilecektir.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk gününde bizi yalnız bırakmayan kıymetli ilçe milli eğitim müdürümüz Sinan Ateşe teşekkür ediyoruz. Müdürümüz Çocuklar ile yaptığı hasbihaller ile motivasyonumuzu artırarak verimimize katkı sağlamıştır.

Haz

Pandemi döneminde okul kültüründen uzaklaşan ve sosyalleşme imkanı bulamayan öğrencilerimizin okul ile sevgisini diri tutacak olan her yıl düzenlediğimiz Gölcük festivalimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Eğitici, eğlendirici ve ata sporumuz olan okçuluk ve diğer birçok oyunumuz ile çocuklarımız yeteneklerini sergileyerek doyasıya eğlenmiştir. bu dönemlerde okula katılımın üst düzey olmasını sağlamak amacı ile öğretmenlerimizin verdikleri emeklere sonsuz teşekkür ediyoruz.

Haz

Çocukların yüz yüze eğitime yönelik özlemlerini görmenin haklı gururu içerisindeyiz. Uzun yıllardır Haziran ayında öğrenci göremediğimiz okulumuzda telafi eğitimine yönelik ilgi ve alaka takdir edilecek boyuttadır. Bu noktada öğretmen ve öğrencilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Değerli İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sinan Ateş'in sağladığı Viranşehir gezimizde kardeş okullar edinerek yeni projeler ve sağlam bir gelecek inşası için atılacak adımlar konusunda istişarelerde bulunduk. Gezimizde emeği geçenlere minnettarız.

Nis

Hilvan TÜGVA ilçe teşkilatının düzenlediği münazara yarışmasına katılarak ilk başarımızı elde eden öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen Hilal hocamızı tebrik ediyoruz

Nis

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Ateş'in katkılarıyla elimize geçen konu anlatımlı çalışma kitaplarını uzaktan eğitim sürecinde ögrencilerimize çalışmalarında materyal olması amacıyla ulaştırıyoruz. Çocuklarımızın bu süreci en az zararla atlatması için öğretmenlerimizle birlikte her an onların yanındayız. Sayın müdürümüze katkılarından dolayı minnettarız.

Nis

Öğrencilerimizin uzaktan eğitime katılım noktasında yaşadıkları sorunları en aza indirmek amacıyla tüm kadromuz ile sosyal mesafe kurallarına riayet ederek onların yanındayız. 8. sınıf LGS ye girecek öğrencilerimizin ziyaretlerini gerçekleştirip konu tekrarı yapmaları hususunda koç öğretmenleri tarafından telkinler gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimizin bu süreci en az zararla atlatmaları için tüm öğretmenlerimiz ile onlara yakınız. Emeği geçen öğretmenlerimize minnettarız.